BenQ zonnepanelen

BenQ zonnepanelen

BEL VOOR CONTACT & ADVIES OVER BENQ ZONNEPANELEN

Zonnepanelen van BenQ

High Performance zonnepanelen


Wij adviseren u graag over de meest efficiënte panelen voor uw situatie.

Voor elke situatie met pv heeft BenQ een oplossing. De kwaliteit en opbrengsten van de BenQ panelen zijn bijzonder hoog. Praktijk testen door www.zonnepanelen.net wijzen uit dat de BenQ zonnepanelen tot de top 5 behoren en blijven dat ook gedurende de gehele levensduur. En, niet onbelangrijk vanwege de zoute omgeving in Zeeland, voldoen BenQ zonnepanelen aan de IEC 61701-norm en biedt de hoogste resistentie tegen salt mist.

U heeft de keuze uit de volgende soorten panelen:

BenQ Solar is een jonge fabrikant van zonnepanelen. BenQ heeft een zeer sterk en stabiel moederbedrijf, AU Optronics.

Hoge kwaliteit: BenQ heeft een eigen hightech testlaboratorium waar de producten zeer streng worden getest op verschillende weersomstandigheden en op de invloed van zout, vocht en ammoniak. De tests zijn tot wel 3x zwaarder dan de minimum eisen van de IEC-test. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende producten met lange garanties.


De panelen worden zeer zorgvuldig geproduceerd, waardoor ze PID-vrij zijn. PID staat voor potentiële degradatie van zonnepanelen; dat wil zeggen dat na verloop van tijd het rendement van de zonnepanelen lager wordt. BenQ heeft degradatie van zonnecellen sterk teruggedrongen waardoor de opbrengst niet degradeert maar stabiel blijft.

certificaten
Lid van PV-cycle dus aan het eind van hun levensduur worden de panelen gratis terug genomen.

bedrijfspand