Monitoring, inzicht in uw energie

Monitoring, inzicht in uw energie

BEL VOOR CONTACT & ADVIES OVER MONITORING

Monitoring van uw energie

Dat verdient een goed advies

De meest duurzame energie is energie die we niet gebruiken.


Ons energieverbruik is het gevolg van ons gedrag en meten is weten.
Door inzicht te geven in het verbruik van zowel stroom als gas ontstaat automatisch de neiging om er op te sturen en zijn al besparingen van 10 – 30% haalbaar zonder grote investeringen. Als partner van Bespaarcase biedt IslandSolar een meetsysteem aan dat realtime uw verbruiksprofielen laat zien. Bespaarcase is interessant voor scholen, bedrijven en industrie.

monitoring_smallmonitoring2_small

Meten is weten.

Door de energiemeters te koppelen aan een portal met een rekenalgoritme, wat rekening houdt met de omgevingsfactoren als temperatuur, vochtigheid, windsnelheid enz., krijgt u een goed beeld wanneer u energie kwijt raakt en wanneer u juist zuinig bent. Met dit inzicht ontstaat al snel de wil om zuiniger aan te gaan doen. Vergelijkbaar met een verbruiksmetertje op het dashboard van je auto. Bespaarcase biedt u ook een dashboard, waar ook gedetailleerde metingen, goede analyses mogelijk en zichtbaar maken. Voor bedrijven is het interessant omdat het een terugverdientijd heeft van ca. 2 jaar. Bovendien voldoet u aan het activiteitenbesluit van de energiewet en blijft u de beslisser over de te nemen maatregelen voor verdere besparingen. En dat vanaf 1 euro per dag.

Begeleiding, analyse en workshops

IslandSolar kan begeleiding, analyses en workshops voor u verzorgen om uw organisatie aan de hand te nemen naar energie bewustzijn.