Warmtepompen: verwarmen en koelen in één

Warmtepompen: verwarmen en koelen in één

BEL VOOR CONTACT & ADVIES OVER EEN WARMTEPOMPWarmtepompen

Dat verdient een goed adviesEen warmtepomp is een warmteregelaar en koelinstallatie in één. Het zet de aanwezige energie uit de omgeving voor u om in warmte, en in de zomer in koelte. Met de flink gestegen energiebelasting en de ruime subsidies het overwegen waard, ook voor uw zwembad. het kan een groot verschil maken en zorgen voor grote besparingen.

Hoe werkt een warmtepomp?

Wij hebben allemaal een kleine warmtepomp in huis………de koelkast. Deze haalt energie uit de kast en verplaatst deze naar buiten, aan de achterzijde als warmte voelbaar. Als je een gat in je gevel maakt en daar een koelkast in plaats met de deur open heb je een zgn. warmtepomp. Draai je de koelkast om heb je koeling in je woning.
Hoe een warmtepomp kan werken bij lage buiten temperaturen? Ook een vrieskast produceert warmte aan de achterzijde.

warmtepomp

Ventus warmtepompen van Climasol

Met Ventus kunt u kiezen om tot 100 % van de benodigde warmte op te wekken. De pomp wordt gecombineerd met boilervat. Hybride systemen zijn ook mogelijk met een koppeling aan de (combi-)ketel en eventueel een zonnecollector. Lage temperatuur (vloer-) verwarming of lage temperatuur radiatoren (ook bij IslandSolar verkrijgbaar) zorgen voor een hoog rendement van het systeem.
Met de Ventus warmtepompen van Climasol heeft u een uitgebreide keuze in oplossingen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. All-in one, monoblock en modulerende warmtepompen.