Zonneboilers met de hoogste besparing

Zonneboilers met de hoogste besparing

BEL VOOR CONTACT & ADVIES OVER ZONNEBOILERSZonne-boilersystemen

Dat verdient een goed adviesDe energie van de zon is onuitputtelijk. Met de zonneboilers van Island Solar kunt u uw uw woning en uw kraan- en douchewater direct verwarmen. De zonnecollectoren zetten het zonlicht om in energie en dus in warmte voor uw woning of bedrijf. Wij passen dit regelmatig toe bij boerderijen, bedrijven, nieuwbouw en bestaande bouw. Wij regelen de draagconstructie bij elk dak en bij elke esthetische uitdaging.

Meer over Zonneboilers van Island Solar

Een zonneboiler systeem bestaat uit een collector, een regelaar/pomp en een voorraad vat. De zonne-energie wordt in warmte omgezet door de zonnecollector. Deze warmte wordt afgegeven aan het voorraad vat voor tap-/ douche water en/of verwarming.

zonneboiler
voorbeeld van een zonneboilerBespaar 50-60% op uw gasverbruik

Met een zonneboiler bespaart u 50-60% op uw gasverbruik. De installatie wordt gekoppeld aan de (combi)ketel, een warmtepomp en/of een elektrisch verwarmingselement in de zonneboiler om nooit in de kou te zitten.

Meer over collectoren

IslandSolar kiest voor Viessman een Duitse toonaangevende fabrikant voor warmte- en koude systemen. U heeft de keuze uit een plaatcollector (voor verwarming van tapwater) en een buiscollector met een hoger rendement (ook geschikt voor verwarming).
Wilt u informatie over het rendement van een collector? Vraag naar het solar kenmark.

Plaatcollector: De buis loopt door een geïsoleerde doos met aan de bovenzijde een absorber van glas. De collector moet altijd onder heling geplaatst worden.

Buiscollector: De heatpipe is een geïsoleerde vacuűm getrokken buis met een absorber die naar de zon gedraaid kan worden voor de hoogste opbrengst deze kan zelfs plat op het dak liggen dus esthetisch niet in zicht.

Meer over zonneboilers

De Nexus boilers van Climasol hebben een r.v.s. binnentank, een fraai gecoate harde buitenmantel en zijn rondom voorzien van een goede isolatie. Dus hoog rendement gecombineerd met een fraai uiterlijk en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
De boilers zijn voorbereid op de toekomst, want zij kunnen aangesloten op meerdere energie opwekkers tegelijk zoals zonnecollector, (combi-)ketel, warmtepomp en een verwarmingselement in de boiler. De regeling kijkt steeds waar de energie het best vandaan betrokken kan worden.