Zonnepanelen voor uw bedrijf

Zonnepanelen voor uw bedrijf

BEL VOOR CONTACT & ADVIES OVER Zonnepanelen voor uw bedrijf

Besparing bedrijf

 

Bespaar op uw bedrijf

Uw pand is een grote investering, het is uw belang dat de waarde ervan op peil blijft. Energieslurpers zal men in de toekomst gaan mijden en daardoor zal de waarde van het pand dalen. Wij adviseren uw blik op de toekomst te richten. En ook hierbij geldt besparende maatregelen mee financieren in de hypotheek verlaagt uw lasten. Ook hier zijn zonnepanelen voor uw bedrijf en een warmtepomp (indien mogelijk vanwege lage temperatuur verwarming) interessante investeringen en zeker toepassing van een monitoring systeem.

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Onze project panelen hebben een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, zodat de terugverdientijd van uw investering gunstiger wordt. Voor platte daken monteren wij de panelen op het Aerofix-montage systeem van IBC-Solar, gewoon los op het dak dus zonder perforaties van de dakbedekking. De opstelling kan Zuid en Oost/West geplaatst worden als het dak te klein is. Voordeel is een grote beperking van de hoeveelheid ballast door aero-dynamische werking. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? http://www.zonatlas.nl/provincie-zeeland/

zonne-collector

Deze vorm is een lage temperatuur verwarming en ondersteunt, met gratis energie, uw vloer- of LTV radiator verwarming. Bij gebruik van grote hoeveelheden tapwater voor proces, douche of reinigen geeft dit een aanzienlijke besparing. De overheid stimuleert toepassing met interessante subsidies. Wij hebben ondersteuningssystemen voor elk dak. Collectoren kunnen zelfs verticaal tegen wand of balustrade van een balkon geplaatst worden en bijdragen aan de uitstraling van een pand.

Warmtepomp

Ook de warmte pomp is een lage temperatuur verwarming. De warmtepomp gebruikt stroom, die u op kunt wekken met de zonnepanelen. Denk daar eens aan als uw ketel vervangen moet worden. En u kunt ook een hybride opstelling maken met uw bestaande ketel. Ook hiervoor zijn zeer interessante subsidies te verkrijgen.

Minimale dakbelasting

Island Solar heeft standaard en maatwerk oplossingen om de belasting van het dak te verlagen. Dankzij de aerodynamische werking van het systeem is geen extra gewicht of fixatie aan de bouwkundige constructie nodig. U heeft absolute zekerheid dat uw systeem alle weertypen glansrijk doorstaat, ook in extreme situaties.

Opbrengstgarantie: 25 jaar!

De zonnepanelen zijn stevig en robuust. Hagelbuien, regen en sneeuw vormen geen enkel probleem. De ondersteuningssystemen zijn uitgevoerd in aluminium en roestvrijstaal. Zelfs de omvormers kunnen gewoon buiten hangen. Onze Europese kwaliteitsproducten betekenen een opbrengst garantie tot 25 jaar.

Doe uw voordeel met financiële regelingen

Er zijn diverse financiële en fiscale regelingen:

  • Voor installaties met een aansluiting zwaarder dan 3 maal 80 ampère is er de SDE+ regeling.
  • Verder zijn er de Energie Investerings Aftrek.
  • Daarnaast hebben sommige gemeenten in Zeeland en de Provincie aparte regelingen voor zonnepanelen. De specialisten van Island Solar houden deze voor u in de gaten.
  • Samen zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik maakt van alle mogelijke financiële regelingen.

Zonnepanelen voor uw bedrijfspand? Maak nu een afspraak voor meer informatie!

Maak nu een verkennende afspraak

20140718_is_website_infographic2 (1)