Zonnepanelen voor uw boerderij

Zonnepanelen voor uw boerderij

BEL VOOR CONTACT & ADVIES VOOR UW BOERDERIJ

Besparing boerderij

 

Bespaar met uw boerderij

Verandering in de situatie doet mensen nadenken over investeringen voor beperking van het energieverbruik. Een asbest dak saneren en vervangen is daarvoor een goed moment. Door alleen het dak vervangen wint u weinig tot niets. Maar als u zonnepanelen (met test salt-mist en ammoniak rijke omgeving) plaatst verdient het dak zichzelf terug. Er zijn subsidies beschikbaar, maar u moet snel zijn.

Metalen dak, golfplaten dak IslandSolar heeft voor ieder dak een geschikte ondersteuningsconstructie bestand tegen het Zeeuwse zoute milieu.

Voor de veehouders is led-verlichting interessant als besparende maatregel. IslandSolar kan u adviseren.

Island Solar ontzorgt tijdens het totale traject, wij regelen de benodigde ontheffingen en vergunningen. Allereerst willen we weten wat uw wensen zijn, door ter plaatse de situatie te bekijken. Vervolgens maken wij een ontwerp voor het best renderende systeem binnen het budget dat u hiervoor samenstelt. Samen plannen wij de eventuele sanering en de montage, verzorgen de installatie. Heeft u dan nog vragen: wij zijn iedere dag bereikbaar.

Opbrengstgarantie: 25 jaar!

Onze zonnepanelen zijn stevig en robuust. Hagelbuien, regen en sneeuw vormen geen enkel probleem. De ondersteuningssystemen zijn uitgevoerd in aluminium en roestvrijstaal. Zelfs de omvormers kunnen gewoon buiten hangen. Onze Europese kwaliteitsproducten betekenen een opbrengst garantie tot 25 jaar.

Doe uw voordeel met financiële regelingen

Er zijn diverse financiële en fiscale regelingen. Voor installaties met een aansluiting zwaarder dan 3 maal 80 ampère is er de SDE+ regeling. Verder zijn er de Energie InvesteringsAftrek en de VAMIL/MIA-regeling. Daarnaast hebben sommige gemeenten in Zeeland en de Provincie aparte regelingen voor zonnepanelen. De specialisten van IslandSolar houden deze scherp in de gaten. Samen met u zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de financiële regelingen.

Zonnepanelen voor uw boerderij? maak nu een afspraak voor meer informatie!

Maak nu een verkennende afspraak

20140718_is_website_infographic2 (1)