Zonnepanelen voor uw woning

Zonnepanelen voor uw woning

BEL VOOR CONTACT & ADVIES VOOR UW WONING

Besparen energie woning

wek uw eigen energie op

Besparing woning

Voor uw woning zijn zonnepanelen, zonnecollectoren met boiler en een warmtepomp interessant. Het is te adviseren om bij aankoop of verbouwing van uw woning ook energie-opwekkers mee te financieren in de hypotheek. Vreemd misschien, maar uw lasten worden dan lager.

Zonnepanelen

De zonnepanelen worden meestal op dak gelegd. Specifiek voor het aanbod van IslandSolar is afstemming van de kleur van de onderconstructie op de kleur van de panelen.

Tussen de pannen, zgn. in dak. Hier kan de kleur van de rand aangepast worden aan de kleur van de dakpannen.

Voor een plat dak passen wij, indien mogelijk, een ballastloos ondersteuningssysteem toe. Eventueel in oost-west opstelling, zodat het dakvlak optimaal wordt benut voor stroom productie.

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? http://www.zonatlas.nl/provincie-zeeland/

Remote control over uw zonne-energie systeem

Uw systeem kan bediend worden op afstand, gewoon via uw smartphone, zodat u ten alle tijden uw rendement kunt bekijken.

Zonnecollector

Deze vorm is een lage temperatuur verwarming, die het best werkt als uw huis goed is geïsoleerd. Alleen tapwater verwarmen geeft ook al een interessante besparing. De overheid stimuleert toepassing met interessante subsidies. Collectoren kunnen zelfs verticaal tegen wand of balustrade van een balkon geplaatst worden.
De boilers zijn rondom in geschuimd voor optimale isolatie en hebben een zeer fraaie afwerking, die gezien mag worden.

Warmtepomp

Ook de warmte pomp is een lage temperatuur verwarming, zoals bij vloerverwarming en LTV-radiatoren. De warmtepomp gebruikt stroom, die u op kunt wekken met de zonnepanelen. Denk daar eens aan als uw ketel vervangen moet worden. En u kunt ook een hybride opstelling maken met uw bestaande ketel. Ook hiervoor zijn zeer interessante subsidies te verkrijgen. Een zonnecollector toevoegen zorgt voor toevoeging van gratis warmte van de zon.
De samenstelling van deze systemen kent verschillende mogelijkheden. Uw IslandSolar adviseur adviseert u vanuit zijn kennis met uw belang als uitgangspunt.

 

Doe uw voordeel met financiële regelingen

Er zijn verschillende financiële en fiscale regelingen waarbij we u kunnen adviseren en waarmee we u kunnen helpen. Wist u bijvoorbeeld dat u de btw kunt terugvorderen over de aanschaf van de zonnepanelen? Daarnaast hebben sommige gemeenten in Zeeland aparte regelingen voor de aanschaf van zonnepanelen. De specialisten van IslandSolar houden deze regelingen scherp in de gaten. Samen met u zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de bestaande financiële regelingen.

 

Zonnepanelen voor uw woning? Maak nu een afspraak of bel voor informatie!

Maak nu een verkennende afspraak

woning